Over Ons

Schipahoy is onderdeel van Clouds International B.V. Wij zijn een importeur/groothandel, gespecialiseerd in
scheepsmotoren en aandrijvingen van schepen voor zowel de plezier- als de professionele markt.
U kunt hierbij onder andere denken aan NANNI, BUKH & MARINEDIESEL motoren voor zowel de plezier- als de professionele markt (reddingsboten). Ook bieden wij verschillende oplossingen voor de voortstuwing van uw boot, zoals aandrijfsystemen, propellers en alles wat hierbij hoort.

Prijzen:
Vanwege ons uitgebreide assortiment, hebben wij een speciale website voor aanbiedingen: Schipahoy. De getoonde producten op deze pagina zijn allen op voorraad en worden dezelfde dag verzonden uit ons magazijn. Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW. prijzen voor de getoonde artikelen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Verzendkosten:
De genoemde verzendkosten gelden uitsluitend voor verzending binnen Nederland en Belgiƫ.
Overige bestemmingen op aanvraag. Wilt u een product liever ophalen? Dat kan in onze showroom te Lopik. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

1e Industrieweg 6A
3411 MG LOPIK
verkoop@clouds.nl
0348 551644


Kamer van Koophandel Utrecht 30242888
BTW# NL 81.96.84.296B01Klik hier voor onze privacyverklaring

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam. De leveringsvoorwaarden worden u, indien gewenst, tevens kosteloos toegezonden.